Bildedeling

Skrevet av Thomas Gundersen.

Vi har nå opprettet en Dropboxkonto der gjestene våre kan dele bilder seg imellom fra de forskjellige turene de har vært med på.

Man kan få tilgang til en egen mappe for den aktuelle turen man har vært med på. Der kan man se bilder som andre deltakere på samme tur har lagt ut, og man kan selv legge ut bilder man har tatt. Det er KUN de som har vært med på den aktuelle turen som får tilgang til denne mappen!

For å få tilgang sender du en e-post til thomas (@) sulseter.no med e-postadressen din og hvilken tur/uke du har vært med på. En invitasjon sendes så til deg på e-post om å bli med på mappedelingen. Dropboxregistrering settes automatisk i gang, noe som er fort gjort for deg. Det koster heller ingenting!

Se eksempel på en slik delt mappe her.

Om du ikke får tilbakemelding med én gang, er det nok fordi Thomas er utenfor dekning, f.eks. på hesteryggen i fjellet.

Vet du ikke hva Dropbox er? Les om dette på www.dropbox.com.

Merk; Sulseter Rideleir er ikke ansvarlig dersom noen sletter eller bruker noen andres bilder. Sulseter Rideleir kan bruke bilder som lastes opp til løsningen på sin hjemmeside samt på sosiale medier. Dersom du ikke synes dette er ok, vennligst gi beskjed om det til thomas (@) sulseter.no.