Aktuelt

Velkommen til Sulseter Rideleir

Skrevet av Thomas Gundersen.

Sommersesongen går tilnærmet som normalt hos oss med noen restriksjoner grunnet Korona-situasjonen

Vi ber alle følge med på fhi.no for oppdatert informasjon om gjeldende generelle anbefalinger i Norge.

Våre tiltak er:

- Vi reduserer antall personer som håndterer utstyr/hester og sørger for regelmessig rengjøring av utstyr

- Håndhygiene; håndvask og desinfeksjon er lett tilgjengelig

- Vi ber alle våre gjester holde 1 meters avstand til andre. Du skal ikke hilse på hestene, men vente til du får utdelt din hest

- Alle må ri med hjelm og hansker. Vi ber deg ta med egen ridehjelm og –hansker om du har dette. Vi rengjør alle hjelmer etter bruk. Vi har hansker til salgs hos oss

 


 

Sulseter Rideleir ligger i Peer Gynts rike i Gudbrandsdalen. Vakre fjell og langstrakte vidder omkranser oss og Rondane nasjonalpark er vår nærmeste nabo. Vi arrangerer rideturer i deler av den flotteste naturen landet kan by på. Sulseter Rideleir er plassert i hjertet av Gudbrandsdalen med kun tre timers kjøretur fra Oslo eller Trondheim. Hos oss kan du være med på rideleir, helgeturer, 5 dagers rondaneturer, og kvegdrift.

Du kan komme til oss med både tog og buss, og vi er behjelpelige med henting og bringing til og fra Vinstra skysstasjon som ligger kun 11 km fra stallene våre. Rondane nasjonalpark ligger kun et steinkast fra Sulseter Rideleir og gir en mektig utsikt på turene våre.

Vi har drevet rideleir her helt siden 1972, og har flere tusen glade og fornøyde gjester som har opplevd Peer Gynts rike fra hesteryggen. Vi har mer enn 50 hester som passer enhver rideferdighet; dølahester, varmblodshester, ponnier og fjording. Store og små, raske og trege.

Med mer enn 40 års erfaring har vi opparbeidet oss god og solid kunnskap om hestene, naturen, gjestene våre og ikke minst om sikkerhet som vi setter i høysete.

Vi fortsetter med tilbudet med ridning på Rondablikk i sommer også. Der har vi 1,2- og 3-timersturer samt leieturer for de minste. Ta kontakt på epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den., tlf: 91374112 eller facebooksiden «Hesteridning på Rondablikk».

Kommer dere nordfra er det en flott biltur over fjellet. Fra Rondablikk til Sulseter tar bilturen ca. 40 minutter.

Velkommen til oss på Sulseter Rideleir! Ta kontakt for mer informasjon på e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller ring 90653963. Besøk oss gjerne også på Facebook.