Aktuelt

Velkommen til Sulseter Rideleir

Skrevet av Thomas Gundersen.

Sulseter Rideleir ligger i Peer Gynts rike i Gudbrandsdalen. Vakre fjell og langstrakte vidder omkranser oss og Rondane nasjonalpark er vår nærmeste nabo. Vi arrangerer rideturer i deler av den flotteste naturen landet kan by på. Sulseter Rideleir er plassert i hjertet av Gudbrandsdalen med kun tre timers kjøretur fra Oslo eller Trondheim. Hos oss kan du være med på rideleir, helgeturer, 4 og 5 dagers rondaneturer, og kvegdrift.

Du kan komme til oss med både tog og buss, og vi er behjelpelige med henting og bringing til og fra Vinstra skysstasjon som ligger kun 11 km fra stallene våre. Rondane nasjonalpark ligger kun et steinkast fra Sulseter Rideleir og gir en mektig utsikt på turene våre.

Vi har drevet rideleir her helt siden 1972, og har flere tusen glade og fornøyde gjester som har opplevd Peer Gynts rike fra hesteryggen. Vi har mer enn 60 hester som passer enhver rideferdighet; dølahester, varmblodshester, ponnier og fjording. Store og små, raske og trege.

Med mer enn 40 års erfaring har vi opparbeidet oss god og solid kunnskap om hestene, naturen, gjestene våre og ikke minst om sikkerhet som vi setter i høysete. Fra Rondablikk tilrettelegger vi turridning (kortere og lengre turer) med våre hester.

Velkommen til oss på Sulseter Rideleir! Besøk oss gjerne også på Google+ og Facebook.