VELKOMMEN TIL SULSETER

Sulseter Rideleir ligger i Peer Gynts rike i Gudbrandsdalen. Vakre fjell og langstrakte vidder omkranser oss, og Rondane nasjonalpark er vår nærmeste nabo. Vi arrangerer rideturer i deler av den flotteste naturen landet kan by på. Sulseter Rideleir er plassert i hjertet av Gudbrandsdalen med kun tre timers kjøretur fra Oslo eller Trondheim. Hos oss kan du være med på rideleir for barn og voksne, ridehelger, 4 og 5 dagers rondaneturerkvegtilsyn og villmarkstur.

Du kan komme til oss med både tog og buss, og vi er behjelpelige med henting og bringing til og fra Vinstra skysstasjon som ligger kun 11 km fra stallene våre. Rondane nasjonalpark ligger kun et steinkast fra Sulseter Rideleir og gir en mektig utsikt på turene våre.

Over 50 års erfaring

Morten og Kari Sandbakken

Det har vært rideleir på Sulseter helt siden 1972, og har flere tusen glade og fornøyde gjester som har opplevd Peer Gynts rike fra hesteryggen. Morten & Kari som er dagens vertskap overtok driften i 1986.

Vi har i dag ca 60 hester i sommersesongen, som passer til enhver rideferdighet; dølahester, varmblodshester, ponnier og fjording. Store og små, raske og trege.

Med mange års erfaring har vi opparbeidet oss god og solid kunnskap om hestene, naturen, gjestene våre og ikke minst om sikkerhet, som vi setter i høysete.

Velkommen til oss på Sulseter Rideleir! Ta kontakt for mer informasjon på e-post til post@sulseter.no eller ring 90653963. Besøk oss gjerne også på Facebook.

Vi har mer enn 60 hester på Sulseter
Hester ser utover fjellandskapet

Sulseter Fjellstugu er opprinnelig en gammel seter fra gården Hågå i Sødorp. Den har sin historie helt tilbake fra 1700-tallet.