Ridehelg

Velkommen til ridehelg hos Sulseter Rideleir! Ridehelg er et tilbud fra fredag kveld (oppmøte senest kl. 20:00 da vi har velkomstmøte) med dagsturer ut fra Sulseter lørdag og søndag. Noen helger har vi utvidet, slik at det er ankomst torsdag kveld. Se oversikt her: http://sulseter.no/priser

Ridehelgene starter fredag kveld i den koselige peisestua på Sulseter Fjellstue. Her får ridegjestene møte guiden sin for helga, og all nødvendig informasjon blir gitt. Hestene blir utdelt etter ferdighetsnivå, og så langt det lar seg gjøre etter egne ønsker.

Lørdag og søndag starter med en god frokost der alle også smører en god niste for dagen.  Det er felles oppmøte ved stallen før vi legger ut på dagstur i vakker natur.

Vi rir innover vakre fjellområder. Utsikten innover mot Rondane er fantastisk! Turene passer for alle da vi alltid har to ledere og mulighet til å dele gruppa etter rideferdigheter og ønsker. Vi har alltid en gruppe som vil ha rolig tempo, og en som vil ha mer fart og spenning – kanskje en frisk galopp på langstrakte seterveier frister? Terrenget varierer, vi har både lune skogsstier, innbydende grusveier og høyfjell å velge i! Midt på dagen har vi en lang, felles rast der hestene sales av og vi koker kaffe på bål og spiser nista vår. Denne smaker garantert himmelsk etter noen timer på hesteryggen i Peer Gynts rike!

Lørdag kveld serveres nydelig, hjemmelaget middag på Sulseter Fjellstugu. Helgeturen avsluttes med avreise søndag kveld. Helgeturen passer for ALLE!

Hva bør du huske å ha med på Ridehelg?

- Termos / drikkeflaske
- Ridehansker
- Klær for varme- og kalde dager
- Badetøy
- Solkrem
- Sko / støvler med hel
- Regntøy
- Nødvendige toiletsaker

 Se bilder fra helgeturen her!