RIDESKOLE PÅ SANDBAKKEN 

I tillegg til Sulseter Rideleir, driver vi et godkjent ridesenter på Vinstra. Når vi ikke har virksomheten vår på fjellet, har vi forskjellige tilbud her. Sandbakken drives i perioden 1. september til 1. juni hvert år.

Vi har skolerte hester og dyktige instruktører som setter sikkerhet i høysete. Kursene er varierte og sikrer en helhetlig opplæring på den enkeltes nivå. Elevene plasseres i mindre ridegrupper med maks fem elever, som sikrer mye oppmerksomhet til den enkelte fra rideinstruktøren. Vi kjører ridekursene i tre semestre; høstkurs, vinterkurs og vårkurs. 

Rideskolen vår har ca. 70 elever i uka og vi holder på fra september til juni hvert år på Sandbakken, Vinstra.

Ring oss eller send oss en mail på post(a)sulseter.no for spørsmål eller påmelding.

Andre aktiviteter på Sandbakken:

Handikapridning – en aktivitet på kveldstid for mange og et tilbud i skoletiden på dagtid.

Ønsker du kanefart i flotte vinteromgivelser med fakler og dombjeller? Eller hest og vogn i forbindelse med ditt bryllup? Kjøring med hest for barnehager eller bursdagsfeiring? Vi tilbyr kjøreoppdrag enten ut i fra stedet, eller ut i fra der dere ønsker. Vi har kapasitet for store grupper, og skreddersyr opplegg etter ønske.

Fron ride og kjøreklubb har sin base på Sandbakken, og benytter seg av våre skolehester og fasilitetene til sine arrangement. 
Les mer om Fron ride- og kjøreklubb på deres facebook-side.

Noen glimt fra Sandbakken rideskole: