TURER OG ARRANGEMENTER

Vi på Sulseter ønsker å dele vårt vakre nærområde med deg. Derfor arrangerer vi turer på hesteryggen gjennom sommeren og høsten. Vi kan love spektakulær natur, frisk luft og uforglemmelige opplevelser.

Tur i Rondane fra Sulseter. Mange hester og ryttere.

Gjennom sommeren har vi flere gruppeturer i vakre Rondane. Dette er turer som varer i 4 eller 5 dager. Det blir mange timer på hesteryggen og flotte naturopplevelser.

Vi har gode, trygge, skolerte hester og flinke instruktører som legger vekt på rideglede. Vi har læring, mestring & sikkerhet i fokus.

Man kommer på gruppe sammen med jevnaldrende, med samme rideerfaring, for å få best mulig utbytte av ridningen. Kursene vil ha variert innhold, med vanskelighetsgrad tilpasset den enkelte gruppens nivå.

Dere er innlosjert på Sulseter Fjellstugu, med god norsk tradisjonskost hver dag.  

Om våren skal kveget ut på beite. Som ekte cowboyer passer vi på at dyrene holder seg samlet frem til beiteområdet. Gjennom sesongen arrangerer vi flere tilsynsturer – for å se at alt står bra til med dyrene.

Om høsten er det til for å samle flokken og gjete dem tilbake. Dette kan være en krevende oppgave som gir mange timer i salen. Men gjennom godt samarbeid med de andre cowboyene får vi flokken trygt tilbake til setra før vinteren.

Våre populære helgeturer tar deg med innover vakre fjellområder i foten av Per Gynts rike. Hestene er trygge og gode, og turen passer alle, med nedre grense på 10 år. Vi har med oss saltasker på hestene, tar en lang god rast, koker kaffe på bål og nyter nistepakken vår.

Sulseter rideleir sommeren 2022

Peer Gynt var en ustyrlig villmann. Han drev hvileløst i fjellet, jaktet og fisket, møtte tusser og troll. Denne turen går igjennom hjertet av det Gyntske eventyrland. Her kan du nyte skjønn natur, stillheten og ikke minst friheten naturen gir.

Ønsker du kanefart i flotte vinteromgivelser med fakler og dombjeller? Eller hest og vogn i forbindelse med ditt bryllup? Kjøring med hest for barnehager eller bursdagsfeiring? Vi tilbyr kjøreoppdrag enten ut i fra stedet, eller ut i fra der dere ønsker. Vi har kapasitet for store grupper, og skreddersyr opplegg etter ønske.

I sommerferien tar vi imot drop-in ridning på Hotell Rondablikk. Der har vi ti snille hester og dyktige guider som tar deg med ut på tur i fantastiske omgivelser med Rondane som panorama. Her er det også mulighet for leie-ridning for de minste barna. Dette er ett ridetilbud som passer for alle, og turene kan deles opp i ferdighetsnivå, slik at de passer for den enkelte. 

Vi har langerfaring med å skreddersy opplegg for mindre eller større grupper som ønsker opplegg utover de vanlige turene. Vi kan blant annet tilby venneturer, bursdager, utdrikkningslag etc.

Ta kontakt for å drøfte hvilket opplegg som kan passe for dere. Sammen lager vi din drømmetur/dag.

Hest som ser utover flott fjellandskap
Ved kollektivtransport tar vi kontakt for å avtale henting og bringing.
Valgt alder: 30
Velg din alder. Ved flere deltakere spesifiser alder under “dato og ønsker”.
Antall valgt: 1
Vennligst spesifiser ditt erfaringsnivå på hesteryggen. Det gir oss mulighet til å tilpasse opplegget for deg.
Spesifiser hvilke datoer som passer for deg. Si også fra om eventuelle ønsker for turen.
Detaljbilde av hest som drikker vann