Ridning på Rondablikk

Skrevet av Thomas Gundersen.

Flere av Sulseters hester vil i høstferien ha fast stasjon på Hotel Rondablikk på Kvamsfjellet hvor vi tilbyr rideturer på timesbasis. Oppstart lørdag 28. september til søndag 6. oktober.

Rondablikk er et flott utgangspunkt for rideturer i et variert og naturskjønt terreng med idylliske setergrender, trolske skoger, glitrende fjellvann og snaufjell og topper med utsikt mot tre nasjonalparker.

Vi rir i små grupper og turene blir lagt opp etter rytternes ønsker og ferdigheter og passer for både nybegynnere og erfarne ryttere. På Rondablikk har vi i tillegg barneridning/leieturer hvor også de minste får oppleve fjellet fra hesteryggen på seterveier og stier i området rundt hotellet.

For informasjon og bestilling ta kontakt med Elin på tlf 95130409 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kvamsfjellet har ikke bare et nydelig rideterreng, men er også et eldorado for andre aktiviteter som kan kombineres med ridning. Området inviterer til mange flotte fot- og sykkelturer med et stort nettverk av merkede stier og milevis av tilrettelagte sykkeltraseer for både lette og mer utfordrende turer og like inn til Rondvassbu og foten av Rondanes 2000-meterstopper. Det våte element kan friste med bading i fjellvann med sandstrender, fine muligheter for ørretfiske og ikke minst heftige rafteopplevelser i den kjente rafteelva Sjoa nede i dalen.

For overnatting på hotell, hytter eller camping, matservering og andre aktiviteter på Kvamsfjellet ta kontakt med våre samarbeidspartnere: Hotel Rondablikk, Rondaplassen, Bjørgebu Hytter og Caravan, Rustugusetra.