Ridning på Rondablikk

Skrevet av Thomas Gundersen.

For 23. sommer på rad vil et knippe av Sulseters hester ha fast stasjon på Hotel Rondablikk på Kvamsfjellet hvor vi tilbyr rideturer på timesbasis.

Rondablikk er et flott utgangspunkt for rideturer i et variert og naturskjønt terreng med idylliske setergrender, trolske skoger, glitrende fjellvann og snaufjell og topper med utsikt mot tre nasjonalparker.

Vi rir i små grupper og turene blir lagt opp etter rytternes ønsker og ferdigheter og passer for både nybegynnere og erfarne ryttere. På Rondablikk har vi i tillegg barneridning/leieturer hvor også de minste får oppleve fjellet fra hesteryggen på seterveier og stier i området rundt hotellet.

Priser?

1 time: 300,-

2 timer: 400,-

3 timer: 600,-

Leietur 20 minutter: 200,-

Leietur 45 minutter: 300,-

For informasjon og bestilling ta kontakt med Elin på tlf 95130409 eller e-post Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..

Kvamsfjellet har ikke bare et nydelig rideterreng, men er også et eldorado for andre aktiviteter som kan kombineres med ridning. Området inviterer til mange flotte fot- og sykkelturer med et stort nettverk av merkede stier og milevis av tilrettelagte sykkeltraseer for både lette og mer utfordrende turer og like inn til Rondvassbu og foten av Rondanes 2000-meterstopper. Det våte element kan friste med bading i fjellvann med sandstrender, fine muligheter for ørretfiske og ikke minst heftige rafteopplevelser i den kjente rafteelva Sjoa nede i dalen.

For overnatting på hotell, hytter eller camping, matservering og andre aktiviteter på Kvamsfjellet ta kontakt med våre samarbeidspartnere: Hotel Rondablikk, Rondaplassen, Bjørgebu Hytter og Caravan, Rustugusetra.