Om oss

Skrevet av Thomas Gundersen.

Kari og Morten SandbakkenSulseter Rideleir ligger i Peer Gynts rike med vakre fjell og langstrakte vidder i deler av den flotteste naturen landet kan by på. Vi er plassert i hjertet av Gudbrandsdalen. Med kun tre timers kjøretur fra Oslo eller Trondheim ligger vi sentralt i knutepunkt. Du kan komme hit med både tog og buss, og vi er behjelpelige med henting og bringing til og fra Vinstra skysstasjon som ligger kun 11 km fra stallene våre. 

Rondane nasjonalpark ligger kun et seinkast fra Sulseter. Vi har drevet rideleir her helt siden 1972, og har flere tusen glade og fornøyde gjester som har opplevd Peer Gynts rike fra hesteryggen. Vi har mer enn 50 hester som passer enhver rideferdighet; dølahester, varmblodshester, ponnier og fjording. Store og små, raske og trege. Med mer enn 40 års erfaring har vi opparbeidet oss god og solid kunnskap om hestene, naturen, våre gjester og ikke minst om sikkerhet som vi setter i høysete.

Kontakt oss:
Kari Sandbakken: +47 906 53 963
Morten Sandbakken: +47 900 96 906
E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.